杨老师： 手机/微信：186 3855 1321
C A cause
c C fault
C B thin
C D spring
6-Would you help me with these books?
A With pleasure
B Never mind
C It's fine
D Don't worry
to bring some food to the party on Sunday
B will suppose
C is supposed
D will be supposed
解析：本题考查固定搭配。句意：周日聚会每个人都应该带一些食物。be supposed to do用在句子中，主语是人时，意为“应该做某事，被期望做某事”，用来表示建议、劝告等。
8.My mother was talking to Lisa on the phone
the doorbell rang
9-Do you know where David is?I couldn't find him anywhere.
have gone far-his coat is still here.
可能走远，他的外套还在这里。won't have done是将来完成时；mustn't have done无此结构；needn't have done表示“本无必要做”；couldn't have done表示推测，“不可能做过”，为正确答案。
10.The police told_
to stay in their cars.
11 Something is wrong_my radio Can you help fix it for me?
解析：本题考查固定搭配。句意：我的收音机出问题了。你能帮我修理一下吗？be wrong with为固定搭配，意为“出毛病”。
12 Is this
first time you've flown on
解析：本题考查冠词的用法。句意：这是你第一次乘坐英国航空公司的飞机吗？序数词first,second,third,last 前面均用定冠词the,表示“第一次，第二次；公司名称British Airways(英国航空公司）前面无须冠词，故选A.
13 Please feel
to make any suggestions you have in mind
解析：本题考查固定搭配。句意：您有什么建议尽管提。free意为“自由的”，feel free to为固定搭配，意为“随意，尽管”，故本题选D.happy意为“快乐的”；easy意为“容易的，从容的”；rght意为“正确的”。
14 At the end of the year there
a test on everything we have studied
B will be
C would be
D has been
解析：本题考查时态。句意：年底将有一个考试，考查我们所学的所有知识。从时间状语“At the end ofthe year和从句“we have studied”可知，主句的时态应该为一般将来时。
15 The film star walked to his carby a crowd of fans
A to follow
D to be followed
16.Clearly,he doesn't have a plan,
he would have said something
17 Canada is a nice country and you'll find it easy to
the life there within a couple of months
A fit in with
B put up with
C get along with
D end up with
解析：本题考查动词短语辨析。句意：加拿大是个不错的国家，你在几个月内就可以轻松适应那里的生活。fit in with意为适应，适合，与一致”：put up with意为“容忍，忍受”；get along with意为与相处得好”；end up with意为以结束
18Mike's health has been
improved since he gave up smoking
19a small business,Jane is able to support her family now
D To run
20.My grandparents are both in their and they are still living a healthy life
解析：本题考查数词的用法。句意：我的祖父母都已经九十多岁了，现在他们的身体依然很健康。in one's nineties意为“某人九十多岁时”，是固定搭配。故选B.
Recently,some scientists decided to find out what the funniest joke in the world was This was clearly a（an)_21_task,as no two people ever really agree about what is funny and what is not-_22_when they are from different_23 Telling Jokes is something people often_24_around the world__25_jokes are sometimes not funny to or are often not_26_by people who are not part of that culture(文化）Anyhow._27_a year-long serious study,the scientists_28_the funniest joke in the world:Two hunters(猎人）are out in the woods.One of them_29_to the ground He doesn't seem to be 30_his eyes closed The other hunter takes out his phone and calls emergency(紧急）services."My friend is deadl"he_31_to the man on the other side."What can I do?"The man,in a(an)_32 voice,says,"Dont't worry I can_33_First,make sure he's_34_"There is a silence,then a shot is_35_BanglThe hunter's voice comes back on the line.He says,"OK,now what?"
解析：词语搭配题。fall to the ground意为“摔倒在地”，符合文意。
请求；nod to向点头；turn to求助于；wave to朝挥手。
My wife and I moved into our home nine years ago We have a yard and a"rock garden"There the rocks appear to be just thrown up onto the dirt as if someone were in a hurry to finish.Very often when we have more flowers Denise or I would plant them between the rocks just to add some color to the area Last summer I found,in the rock garden,a tiny little plant that I could not immediately recognize.I knew I didn't plant it and Denise said she didn't either We decided to let it continue growing until we could find out what it was Weeks passed and as I made my way back to the strange plant,it appeared to be a sunflower.It looked thin and tall with only one head on it I decided to baby it along and weed(除草）around it As I pulled rocks from the area to get to the weeds,I noticed something unusual The sunflower had not started where I saw it begin It actually had begun under a big rock and grown under and around it to reach
37 The author let the tiny plant continue growing
A to see how long it could live
B to see how big it could grow
C to find out what it actually was
D to know if his wife had planted it
解析：事实细节题。由文章第二段最后一句话“We decided to let it continue growing until we could find out what it was"可知，C项为正确答案，
38 Why did the author think the sunflower was unusual?()
A lt was very thin and tall
B It had only one head on it
C It grew on top of a big rock
D It began to grow under a rock
解析：事实细节题。由文章第三段最后一句话“It actually had begun under a big rock and grown under and around it to reach the sun“可知，D项为正确答案。
39 What does the author want to say through the story?
A Rocks cannot prevent us from success
B Sunflowers are able to grow everywhere.
C We should take good care of the rock gardens.
D We can get over difficulties if we trust ourselves
Most musicians agree that the best violins(小提琴）were made in Cremona,Italy,about 200 years ago They even sound better than violins made today Violin makers and scientists try to make instruments（乐器）like the Italian violins,however,they are not the same Why are these old Italian violins so speciaI?No one really knows But many people think they have an answer Some people think it is the age of the violins But there is a problem here Not all old violins sound wonderful Only the old violins from Cremona are special So age cannot be the answer Other people think the secret to those violins is the wood It must be from certain kinds of trees lt must not be too young or too old Perhaps the violin makers of Cremona knew something special about wood for violins But the kind of wood may not be so important It may be more important to cut the wood in a specialway Wood for a violin must be cut into the right size and shape The smallest difference will change the sound of the violin Mus.
解析：事实细节题。由文章倒数第二段最后一句话“Since no one knows what the Italian violin makersused in their varnish,no one can make the same varnish today"可知，D项为正确答案。
42 Which of the following words can best describe Cremona violins?()
解析：事实细节题，由文章最一段最后一句话“So these old violins from Cremona become more and more previous."可知，C项为正确答案。
Parents might say honesty is the best policy",but when it comes to talking with their own children,mom and dad lie surprisingly often,finds a new study carried out by researchers in the University of Toron to.Canada
Almost every parent in the study admits having come up with some tales to influence a child's actionsand feelings For example,a parent is annoyed by a child's crying and says,"The police will come to get you if you don't stop crying now"In another example,an uncle has just died and the child is told thathe has become a star to watch over the child.
Whether parents lie to benefit themselves or to protect
44 What do the underlined words"tall tales"in Paragraph 3 mean?()
A Stories mixed with lies.
B Stories based on truth and facts
C Stories too long to be interesting
D Stories beyond children's understanding.
解析：词义理解题。一般来说，such如果出现在某一名词前，那么该名词往往回指的是上文中的一些情况，所以要想知道“tall tales”之意，要看上文。上文提到了父母跟孩子谈话中涉及谎言的一些例子，而且根据下文中所说的“在孩子们试着了解这个世界的时候，这些故事会给他们传递出一些混杂的信息”都可以推断出，“tall tales“指的就是那些混杂着谎言的故事，故选A.
45 According to the research,how may children be affected by their parents'lie?()
A They may fall behind in school.
B They may lie to their parents too.
C They may get confused about the society.
D They may feel they are being overprotected
46 What's Heyman's suggestion for parents?()
A Teach their children about rules
B Guide their children on sound beliefs
C Influence their children in various ways.
D Figure out children's problems in adva
What should you do or not do when you are eating in Britain?The British generally pay a lot of attention to good table manners Even young children are expected to eat properly with knives and forks.We eat most of our food with cutlery The foods we don't eat with a knife,fork or spoon include sandwiches and fruit
Things you should do If you cannot eat a certain type of food or have some special needs,tell your host several days befor e the dinner party If you are a guest,it is polite to wait until your host starts eating or invites you to do so It shows consideration Always chew and swallow all the food in your mouth before taking more or taking a drink.
Always say thank you when served something It shows your gratefulness
You may eat things like chicken with your fingers if you are having a picnic with friends or in very informal settings.Otherwise always use a knife and fork.
When eating bread rolls,break off a piece before buttering Eating it whole shows poor taste
48 Which of the following can be considered proper table manners in Britain?()
A Cutting butter into small pieces
B Eating fruits with a knife and fork
C Waiting for the hosts to start first
D Taking a drink while having food
解析：事实细节题。“Things you should do(你应该做的事情）”下第二条提到，如果你是客人，礼貌的举止是等主人开始吃或请你吃的时候再开动。这显示一种尊重。故选C.
49 When eating bread rolls in formal settings,you are advised to eat them
A with butter
B piece by piece
C with your fingers
D on your side plate
解析：事实细节题。＂Things you should do(你应该做的事情）”下倒数第二、三条提到，吃面包卷涂黄油前掰下一块。整个吃下显得粗俗。而在正式场合，应在涂黄油时，先用切面包的刀把黄油取出一些放在自己的盘子里，并蘸取自己盘子里的黄油以免使黄油盘落满面包屑。综上所述，D为正确答案。
50 The underlined word"cutlery"in the text refers to
B knife,fork or spoon
D butter,cheese or cream
M:Hi,Cathy,you don't look happy._51_?
C:I didn't do well in the chemistry test
M:Really?I could hardly believe it.Everyone knows you are_52
C:But this time_53_
M:What a pitylSo_55
标准答案：What's wrong/the matter
标准答案：very good at it/chemistry
标准答案：I was too careless/I failed/I didn't do well
标准答案：a whole page(of the test)
假设你是李华，是世界经济论坛（The World Economic Forum)的组织者之一。写信邀请Dr.Huffman参加本次论坛，请他做一小时的演讲并回答问题，希望其尽快回复。
会议地点：北京国家科技园（the National Science Park,Beijing)
标准答案：One possibie version:
Dear Dr Huffman,
I feel it a great honor to invite you as one of the speakers at the World Economic Forum.It will be heId at the National Science Park,Beijing,from April 10th to 12th,2013.You are supposed to speak for an hour and answer questions for twenty minutes I am sure your speech will be very important to the success of the Forum next year If you want to know more about the Forum,you may visit www.worldeconomicforum.com Please let me know as soon as possible whether you can join us in Beijing